Visszajelzés

"Theta Healing. Ízlelgetem a szót. S ha eszembe jut, nyugodt, békés szigetként tölti ki gondolataimat, hiába zsibong energiával teli kisebbik fiam itt körülöttem. De mintha ő is megérezne ebből valamit, mert elcsendesedik, s a hangoskodás helyett, inkább más elfoglaltságot keres.
Amikor először olvastam róla, azonnal írtam Ildinek, hiszen tudtam, hogy nem véletlenül csöppent elém. Nem tudtam igazán, hogy min is szeretnék "dolgozni", de ahogy ballagtunk befelé a tudatalattimba, egyre tisztább lett a kép. Meglepődtem, hogy egy bizonyos kép, milyen negatív programként ivódott belém, s ha jobban belegondolok, a mai napig tisztán emlékszem az érzésre, és kérdőjelekre, azokban a pillanatokban, amikor mindez megtörtént.
A technika, amellyel "ástunk", nem volt ugyan ismeretlen, bár a második felét, a dolgok helyre tevését nem ismertem.
Felhívta a figyelmemet egy előző életbeli sérülésre is, amely azóta kérdéssor láncként kígyózik lelkemben, keresve a személyt, akivel "idáig fajult" a kapcsolatom. Idővel persze erre is megjön a válasz, tudom.
Eltelt néhány nap, s tudom, hogy az ilyen fajta tisztításnak, idő kell, hogy minden a helyére rendeződjön, kicsit meg is feledkeztem a dologról.
A napi pörgés, gyerekek körüli teendők között, egyik reggel, arra lettem figyelmes, hogy határozott késztetésként született meg bennem a gondolat, s egyben válasz az egyik engem foglalkoztató kérdésre, gondra, amiről csak úgy mellékesen beszélgettünk lldivel.
Aztán, az is feltűnt, hogy a félelem, ami miatt megéltem egy bizonyos blokkot, valahogy köddé vált, hiszen szabadon, és tisztán fejezem ki magam, bármilyen élethelyzetben.
Mélységes hálát érzek a Teremtő iránt, s azért is, hogy Ildi által, újra közelebb kerültem saját utam folytatásához, kiteljesítéséhez.
Végtelen hálát érzek azért is, hogy elküldte az Angyalait, hogy segítsenek, önzetlenül, időnként szárnyaszegett társaikon.:)
Szívből ajánlom Mindenkinek, akiben megérett a változtatási vágy, vagy csak szeretné ha a dolgok helyükre kerülnének bennük, körülöttük. Hiszen mi teremtjük a körülöttünk lévő dolgokat, de hogy minden kedvünk szerint alakuljon, fénynek, szeretetnek, s rendnek kell lenni belül. Utóbbi csak látszólag nehéz, hiszen itt vannak a Segítők. Csak engedjük, hogy segíthessenek."

Sallak Kinga