Visszajelzés

 

"Már egy ideje teljesen biztos vagyok benne, hogy nincsenek véletlenek. Ami velem történik, jó vagy rossz, annak oka, jelentése van. Persze van amire később ébredek rá, miért történt, van amit azonnal tudok. A thétahealing-gel való találkozásom ez utóbbi kategória.

Egy hete beszélgettem szinte naponta arról egy barátommal, hogy a múltunkból magunkkal hozott emlékek, amik mélyen el vannak rejtve a tudatalattinkban, milyen módon befolyásolják a mindennapjainkat? Hogy mennyire vagyunk „kiszolgáltatva” ezeknek a mélyben húzódó hiedelmeknek? Hogy hogyan lehet vajon ezeket felülírni? Így amikor megláttam a módszert, ami pont ezzel foglalkozik mosoly jelent meg az arcomon, és azonnal jelentkeztem konzultációra.

Hihetetlen élményben volt részem, pedig a fent leírtak ellenére szkeptikus voltam. Nem a módszerben, hanem abban, hogy képes leszek a théta állapot elérésére. Ez is egy önkorlátozó hiedelem nálam De egyszer csak ott voltam, és nagyon élveztem ezt a számomra szokatlan, érdekes állapotot.

Ildikó kérdésere válaszolva, hamar kiderült, hogy a hiedelem, amitől ezen a konzultáción szerettem volna megszabadulni, nem is az, aminek én hittem.. Ehhez csupán 6 kérdésre – és a válaszaimra volt szükség. Megdöbbentő felismerés volt – de nagyon hasznos.

A kezelés óta még nem telt el sok idő, de elindult a változás. Van egy biztonságos erő bennem, amit eddig még nem éreztem. Rajtakapom magam, hogy másképp reagálok bizonyos dolgokra. Magabiztosabb, erősebb vagyok. És közben történnek a hétköznapi csodák is."

Radogna Edit