Rólam

 

 

Szalóki Ildikó

Thetahealing konzulens

SzInT állítás vezető, coach és tanácsadó

 

e-mail: szalokiildiko@gmail.com

skype: ildikoszaloki

telefon: +36 20-328-9228

 

 

Amikor először találkoztam a Thetahealing módszerrel, rögtön megfogott az egyszerűsége, és a mélyreható változások, amik szinte egyik napról a másikra következtek be. Már túl voltam jónéhány önismereti tanfolyamon, családállításon, napi szinten használtam az EFT-t, a Faster EFT-t, mégis azt tapasztaltam, hogy a változás, amit szerettem volna látni, nem érkezik. Vagy legalábbis nem olyan sebességgel, ahogy szerettem volna.

 

A változások korát éljük, és természetes módon fogalmazódik meg szinte mindenkiben, hogy ami eddig volt, az nem mehet tovább. Szükséges valami más, valami jobb, értelmesebb. Az alaptanfolyam után napok alatt gyökeresen változott meg az életem. Egyszerre hirtelen értelmet nyertek az addig bosszantó jelenségek. A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy csak akkor fogok tudni a saját utamon járni, ha az eddigi életemet alapjaiban változtatom meg. A magánéleti "nyűglődéseknek" napok alatt kellett véget vetnem. A munkahelyemen egyszer csak észrevettem, hogy jó ott lenni. Ami eddig nem tetszett, a megváltozott hozzáállásomnak köszönhetően hirtelen vonzó lett. Megtanultam szeretni, becsülni önmagamat és így, megerősödve megláttam mi az amiben jó vagyok, amivel mások szolgálatába állhatok. Ez pedig a Thetahealing.

 

Magam is nap mint nap gyakorlom, ha valami kellemetlen dolog történik: mindig megkérdezem magamtól: "Hogy érint ez engem?" Hiszen minden, ami velünk történik nem más, mint a hitrendszereink és érzelmi mintáink kivetülése. Ezek feltárása, megváltoztatása egyedül nehéz, sokszor lehetetlen. Ebben tudok segíteni, és kísérni a klienseimet, hogy egy-egy konzultáció után felszabadultan, immár új érzelmi mintákkal, programokkal megerősödve kezdjék meg az új életüket, vagy folytassák egy más, magasabb színvonalon a régit.