Szeretettel várlak, ha

– visszatérő érzelmi jellegű problémáid vannak (dühkitörés, bizonytalanság, érzelmi hullámzás stb.) és szeretnél túllépni ezeken

– az anyaság, nőiesség megélése nehézséget jelent (függőség, elengedési problémák, nőiséggel kapcsolatos testi-lelki gondok stb.)

– tudod, hogy a gyermeked problémái csak kivetülése annak, ami benned zajlik és változtatni szeretnél ezen

– fejleszteni szeretnéd az érzelmi intelligenciád

– kommunikációs problémáid vannak

- testi bajaid lelki okait szeretnéd megszüntetni

– változtatnál, hogy jobb életed legyen, de nem tudod, hogy mit és hogyan tegyél

 

Mi történik a ThetaHealing konzultáció(k) alatt?

Egy rövid meditációval kezdünk, majd a kiinduló problémádtól vezetett kérdéssoron keresztül haladunk a gyökérproblémád felé. Útközben feltárjuk, és felismerjük a probléma mögött meghúzódó érzelmeket, hitrendszereket, blokkokat, majd lecseréljük azokat támogató, pozitív érzelmi mintázatokra, programokra.

Mindez történhet skype-on keresztül, vagy személyesen is.

Egy-egy konzultáció 60 perc terjedelmű. A végére garantáltan lecsökken a problémával szemben érzett feszültséged, és egy nyugodt, mégis erőteljes állapotba kerülsz.
A Thétahealing technikáról további információ ITT.

 

Árak

- Konzultáció skype-on*:  8.000 Ft/60 perc*

*A skype-os konzultáció hatékonysága megegyezik a személyes konzultáció hatékonyságával!

- Konzultáció személyesen Budapesten: 9.000 Ft/60 perc

A személyes konzultáció lemondása díjmentesen, csak a konzultáció időpontját megelőző 72 órán túl lehetséges. 72 órán belüli lemondás esetén 2.000 Ft foglalási díj fizetendő.

Minden megkezdett 60 perc után a teljes összeg felszámításra kerül.

- Ha napközben elfoglalt vagy, az sem baj. Jelentkezhetsz a késő esti konzultációra is, hétköznap este 21:30-as kezdéssel.

- Ha komolyan gondolod a változást, akkor lehetőséged van három alkalmas (3x60 perc) skype konzultáció sorozatot igénybe venned 24.000 Ft helyett 21.000 Ft-ért.

- Ha unod már a szokásos konzultációs helyeket és valami különlegesre vágysz, ha a thetahealing mellett örömmel veszed, hogy friss levegőn lehetsz, mozoghatsz, és a természet adta ajándékokkal szeretnél gazdagodni, akkor gyere az erdőbe! Erről bővebben ITT olvashatsz.
Az erdei konzultáció ára 12.000 Ft, időtartama 2-3 óra.